söndag 5 augusti 2012

Håskö - Målma 11 nm 3 tim

Idag är det sorg i min mage. Semestern är slut och denna resa - som har kännts så stor för oss - är till ända. Allt har gått över förväntan, vi har hållit vår tidplan och allt har varit så bra. Att fälla en tår kan väl få vara ok, för att sedan tänka på hur lycklig man är som får vara med om allt detta och att man har så mycket att vara glad för. Vi har färdats ca 1000 nm, vi har besökt 6 länder, passerat 15 slussar och 92 broöppningar. Mission completed.
Vi har nu plockat ur båten och städat så det känns fräscht till nästa helg, för då far vi ut i skärgården igen - Kryssarklubben har sin årliga kräftskiva på S:t Ålö - Stugviken. Välkommen dit. Tack för att du har läst vår blogg, hoppas det har glatt och berikat dig. Skriv gärna något i kommentarsrutan.

6 kommentarer:

  1. Härligt att ni har kommit hem till verkligheten nu. Nu får ni tänka tillbaka på allt fint ni varit med om, och titta på bilder :)

    Kram Matilda

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sant, bilderna är det som håller kvar känslan. Har rensat lite bland alla bilder som från början var ca 800 och nu "bara" ca 600. ;-)

    SvaraRadera
  3. Grattis och välkomna hem. Har följt er blogg med stort intresse i sommar. Vore trevligt att träffas och utbyta erfarenheter framöver.
    Mvh från S110 Blue Magic

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag att vi gör. Vi tar kontakt med er.

      Radera
  4. Det vore kul att på bloggen få följa era "hemma"-/fortsatta äventyr med "slamskryparen" ni nu äger. Er grundgående båt öppnar ju nya ställen eller hur?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man kanske ska fortsätta att skriva lite.
      Tack alla för kommentarerna, det är trevligt att veta att någon läser det man skrivit.

      Radera